Kuvat

Itä-Pasilaan Itä-Berliiniä

Itä-Pasilaan Itä-Berliiniä

Aion valittaa työpaikkani sijainnista vain tämän kerran.

Olen töissä Itä-Pasilassa, toistamiseen koko työurani aikana. Näen aika paljon betonia. Siis todella paljon. En usko olevani ainoa, joka toivoisi työmatkoilleen edes vähän jotain hauskaa – kuten vaikka tässä lontoolaisessa esimerkissä.

Kävin Berliinissä syyskuun alussa, ja vaikka kaikille on varmaan tuttu tuo itäberliiniläinen arkkitehtuuri, kaipaisin osia siitä myös Helsinkiin. Ei, se ei oo nättiä, mutta hauskat ja hyvät graffitit tekivät betonista siedettävämmän.

Betonin ei ole pakko olla harmaata. Ei Itä-Pasilassa, eikä edes Merihaassa. Jälkimmäiseen olikin jo otettu kantaa täällä.

Nyt kehiin joku kilpailu, jossa suunnitellaan seiniin hauskuutta ja oivalluksia. Tai jos ei perusteta kilpailua niin kaivetaan nyt jostain ainakin uudenlainen asenne graffiteihin. In my opinion.

Love, Sini

Mainokset

Tässä pitäisi olla asfalttia – ei lisäkustannuksia ja mukulakiveä

Tässä pitäisi olla asfalttia - ei lisäkustannuksia ja mukulakiveä

What the effing F?! Helsinki – niin monessa asiassa edellä, niin monessa asiassa kivikautinen.

Janne Siltanen oli suunnitellut Baanalle teoksen, jonka tarkoitus oli toimia myös skeittispottina. Vaan ei toimi enää. Tässäkin kohtaa olisi voinut antaa kaupunkikulttuurin kukoistaa, päästää jengin lautailemaan ja liikkumaan.

Jos joskus kuolen (jos, muahahahha!), niin toivon että mun perintö kiinnitetään Hyvien Ihmisten Rahastoksi, josta myönnetään joka vuosi yhdelle edistyksekkäälle virkamiehelle palkinto. Tiedättehän. Sellaiselle, joka estää tällaisten typeryyksien tekemisen.

Love, Sini

Mainokset