Oh, mitä laiminlyöntiä!

Apua! Mä olen totaalisesti onnistunut lyömään laimin kaikkia lukijoitani ja omaa blogiani. Tässä kuitenkin tärkeimmät sitten viime postauksen…eli joulukuun puolenvälin. (Kauheen noloo!)

– Leivoin mummin ja serkkuni Katjan kanssa joulumakeisia. Onneksi äiti ja isä syövät kaikkea, mitä lapsi on omilla pikku kätösillään tehnyt.
– Vietin joulua ensimmäistä kertaa erossa perheestäni. Se on tavallaan aika traumaattista, tavallaan aika avartavaa. Kaikki perheet eivät ilmeisestikään esimerkiksi puhu kovaan ääneen joulupöydässä. Kummallista.
– Vietin uutta vuotta hyvässä seurassa. Hävisin myöskin Aliaksessa, mikä oli ensimmäinen kerta laatuaan. En enää koskaan pelaa ilman Emmiä.
– Jatkoin vuodenvaihteen jälkeen töitä Kokoomuksessa. Paras työpaikka ikinä!
– Kävin terveystarkastuksessa ja kaikista todennäköisyyksistä poiketen mittautin itseltäni matalaakin matalamman verenpaineen. Sinä aamuna VR ei ollut myöhässä.
– Olen kaikkiaan ollut VR:n kyydissä vain kerran…niin että se olisi ollut ajoissa Helsingin ratapihalla. Oh joy! (Todistin kuitenkin YLE:n tekemää laatujournalismia eilen – Missä vika VR? on ehkä paras nettisivu aikoihin! Suosittelen tutustumaan.)
– Aloitin bloggaamisen Nuori Kulttuuri -blogistina. Kyllä. Mouhuamiseeni voi tutustua nyt myös muualla.
– Siirsin jäsenyyteni Kokoomusnuorista Kokoomusnaisiin. Mutta ei, en silti ole raskaana tai koe olevani vanha.

Tässä vielä ihanaa piristystä kaikille kaiken lumen keskelle. Palataan asiallisissa asioissa taas pian!

Love, Sini

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Oh, mitä laiminlyöntiä!

 1. Antti sanoo:

  Eli kokomustanuorten taantumuksellinen porukka ei ollutkaan sinua varten. Miksi siis olet edelleen kokomustissa? Kenties sen takia, että sieltä saa palkkatyön? Ai ai, näin se vaan porvarikin pyrkii kohti autuasta suojatyöpaikkaa. Jonka muuten veronmaksaja maksaa puoluetukina.

 2. Sini sanoo:

  Hyvä Antti,

  Sen verran selkärankaisena itseäni pidän, että mihinkään puolueeseen en kuulu palkkatyön takia. Pidempään olen ollut kaikkialla muualla töissä kuin Kokoomuksessa.

  Mutta asiaan! Kuulun Kokoomukseen, koska Kokoomuksen arvot ovat itseäni lähellä. Sivistys, suvaitsevaisuus, mahdollisuuksien tasa-arvo, kannustavuus ja vastuullisuus. Uskon, että ihmisen kuuluu saada työstä ja yrittämisestä kohtuullinen korvaus. Uskon, että verotuksen tehtävä on kannustaa ihmisiä tekemään töitä ja sitten päättämään, mihin käteen jäävä raha käytetään. Uskon kuluttamisen verotukseen työn verotuksen sijaan.

  Love, Sini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: