Jokainen on vähän homo

Eipä ole tullut päiviteltyä blogia hetkeen. Sitten viime kirjoituksen olen muuttanut pikkuruisesta yksiöstäni valtavaan kaksioon ja opetellut taas asumaan yhdessä pojan kanssa. Ajoittain ällöä, useimmiten kivaa.

Kokoomuksen puoluekokous lähestyy, ja se puhuttaa sekä blogeissa, kannanotoissa että puolueen huippulaadukkaassa jäsenlehdessä, Nykypäivässä. Puoluekokousaloitteista löytyi jälleen vanha tuttu sukupuolineutraali avioliittolaki, joka kaatui edellisessä puoluekokouksessa, vaikka puoluehallitus esittikin aloitetta hyväksyttäväksi. Vuoden 2008 puoluekokouksessa puolue kuitenkin otti kantaa siihen, että perheen sisäisen adoption tulisi olla mahdollista samaa sukupuolta oleville pareille. Tälläkin kertaa puoluehallitus esittää aloitetta hyväksyttäväksi, mikä on (luonnollisesti, ei niinkään yllättäen) mielestäni upea juttu.

Puoluekokoukseen ei kuitenkaan enää liity kohdallani samanlaista odottavaa tunnetta kuin aiemmin. Vuodesta 2007 lähtien käyty iänikuinen taistelu vallan jakaantumisesta Kokoomuksen Nuorten Liitossa on tyhjentänyt takkia paitsi minulta, myös muilta tuntemiltani henkilöiltä. Nykyinen tapa toimia on tappanut keskusteluhalun monelta, jotka keskittyvät ennemmin omassa porukassa nautiskelemiseen jatkuvan tappelun sijasta.

Oh well, intoa odotellessa voimme aina kuunnella Jukka Takaloa.

Love, Sini

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Jokainen on vähän homo

  1. Petteri sanoo:

    Jukka Takalo on vasemmistolainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: