Viimeinkin selvennystä!

Mä pidän mun kollegoistani, niistä kaikista työpaikkani substanssiosaajista, jotka paitsi ovat alansa huippuja, myös varsin hauskoja ja valveutuneita ihmisiä. Esimerkkinä nyt vaikkapa Panu. Koska Panu täytti reilu viikko sitten vuosia, minä ja Pauli päätimme lahjoa häntä Sarah Palinin lehdellä. Kyllä! Kokonaisella lehdellä, joka on täynnä kuvia Palinin perhealbumista ja myös kuolemattomia kertomuksia siihen, kuinka hän aikoo paitsi pelastaa tietysti koko kristillisen Amerikan myöskin koko universumin. Ja vain Panulta voi odottaa saavansa postilokeroonsa värikopion kyseisen lehden takakannesta, jonka voi sitten laittaa työhuoneensa seinälle muistuttamaan siitä, mikä on hyvää ja oikein.

Se oli myöskin Panu, joka löysi meille kaikille selityksen siihen, miksi Islannin tulivuori on purkautunut. Emmi ehdotti, että syynä on poikkeuksellisen usean ihmisen poikkeuksellinen onnellisuus, joka aiheuttaa seismistä toimintaa. Mutta ei. Kyse on oikeastaan siitä, että Jumala vihaa Islantia. Tähän lopputulokseen on tullut pastori Jim Osborne, joka jakaa valistunutta mielipidettään ”virallisella tosikristittyjen (trademark) kirkon webbiforumilla”. Hänen perusteluihinsa kuuluu muun muassa se, että Islannin lippu tekee pilkkaa ristin symbolista, koska se on käännetty Islannin lipussa sivuttain. Voitteko kuvitella? Ehkä kohta Suomessakin purkautuu tulivuori.

No, tuon verkkoforumin lukemisen suurin anti ei ole mielestäni tämä tarina, vaan kaikkien forumin kirjoittajien kuvan vieressä esiintyvät pienet logot, joista voi päätellä kirjoittajasta jotain. Esimerkiksi kuva, jossa on käsi ja kieltomerkki, merkitsee sitä, että kirjoittaja on ”ex-masturboija”. Minua oikeastaan kiinnostaisi tietää, täytyykö noiden kuvien saamiseksi omaan profiiliinsa suorittaa jokin testi tai toimittaa jokin todistus? Onko esimerkiksi True American sotinut kaikissa käsilläolevissa sodissa tai äänestänyt John McCainia presidentiksi? Koska herra paratkoon! Se Obamakin on jostain Havaijilta. Ja mustakin vielä! Ei se mikään True American silloin voi olla! Eniten minua kyllä ihmetytti tuo Teabag Patriot. Koska sanasta ”teabag” minulle tulee mieleen jotain ihan muuta kuin tosikristittyjen puuhat…

Oe voe.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Viimeinkin selvennystä!

  1. Toni P. sanoo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Landover_Baptist

    Ei mulla muuta. Niin ja tuossa threadissa on muuten Norjan lippu ekassa viestissä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: