Top 3: Naisena olemisen ihanuus

Olen tutustunut viimeisen vuoden aikana uusiin upeisiin ihmisiin, joista on hyvää vauhtia tulossa hienoja ystäviäni. Yksi näistä tuttavuuksista on Ilona, kätilöksi opiskeleva…hmmm…”avoin” nuori nainen, jolla on aina cooleja synnytystarinoita kerrottavana. Ilonan uusin aluevaltaus on episiotomian vaatiminen myös miehille. Asia 1: Älkää tehkö samaa virhettä ja googlettako kyseistä sanaa, koska kuvahaun tulos ei ole kaunis. Asia 2: Ilonan virittelemä keskustelu näin kansainvälisenä naistenpäivänä herätti minut pohtimaan, että jos kerran varalleni on kaavailtu kaikenlaisten paikkojen leikkelyä, mikä sitten on hienointa naisena elämisessä. Seuraa siis: TOP 3-LISTA!

1. Prinsessapäivät
Kun eteen tulee juhla jos toinenkin tässä elämän varrella, on hienoa pystyä varioimaan omaa asuaan muutenkin kuin solmion värin verran. Päkiöiden tuhoaminen korkokengillä kivan asennon ja kauniiden säärten vuoksi on aina sen arvoista. Myös miesten huomion kohteena oleminen on toisinaan kivaa – etenkin kun tiedämme, että miesten huomion piiriin mahtuu yksi asia kerrallaan. Mistä pääsemme seuraavaan aiheeseen!

2. Kyvykkyys jakaa huomiota Olen elämäni aikana asunut samassa talossa riittävän usean miehen kanssa voidakseni todeta, että kyllä. On aivan totta ja oikeutettua väittää, että miehet eivät pysty keskittymään kuin yhteen asiaan kerrallaan. Kun miesten huomio kiinnittyy vain joko mainoksiin tai naiseen tai joko tietokoneeseen tai kysymykseen vastaamiseen (tai sen kuuntelemiseen…), on upeaa päästä välillä keskustelemaan naispuolisten ystävien kanssa, joiden keskusteleminen ei pysähdy tekstiviestin lukemiseen tai punaviinin maksamiseen.

3. Lupa nauttia hömpästä Jos olisin mies, rakkauttani Greyn Anatomiaa tai Täydellisiä naisia kohtaan paheksuttaisiin. Tiedän sen siitä, että eräskin mies tunsi jokaiset Greyn Anatomian juonenkäänteet, mutta perusteli sitä ainoastaan sillä, että on joskus seurustellut naisen kanssa. Yeah right. Meillä naisilla on taito saada miehet tekemään monia asioita, mutta Derekin ja Meredithin suhteen seuraaminen ei kuulu niihin.

Lopuksi haluan vielä jakaa teidän ihanien naisten kanssa viestin, jonka sain huikealta kollegaltani Panulta: ”Onnea, nainen! Juhlin koko päivän jalkojesi väliin pantuja asioita!”

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Top 3: Naisena olemisen ihanuus

  1. Ilona sanoo:

    Pidän erityisesti kohdasta ”avoin”. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: