Olipa kerran vuosi 2009…

Nyt, kun uuden vuoden juhlimisesta Euran mustassa yössä on selvitty, on aika kerrata, mitä hienoa ja vähemmän hienoa tuli vuonna 2009 tehtyä. Alla siis tärkeimmät.

– Vietin kevään istuskellen Turun kaupungin kirjastossa nenä kiinni Hakovirran Maailmanpolitiikassa sekä Wibergin ja Paloheimon Politiikan perusteissa. Kannatti, koska opiskelupaikka aukesi sekä Turun että Tampereen yliopistoihin. Valinta osui Tampereen hyväksi. (Sanottakoon vielä, että tuota Tampereen paikkaa en olisi koskaan edes hakenut, ellen olisi käynyt muuan puhelua Miika Tomin kanssa. Kiitos Miika!)
– Pukeuduin motoristiksi elämäni ensimmäisen ja viimeisen kerran. Tästäkin saamme syyttää Kokoomusnuoria.
– Onnistuin usuttamaan turkulaiset huligaanit 18-vuotiaan Matin niskaan vappuna. Ei hyvä. Mutta ei jäänyt jälkiä, joten loppu hyvin – kaikki hyvin!
– Tapasin toukokuussa Ton Yhden. Ihana, ihana mies, joka saa mut hymyilemään. Joskus myös tekemään jotain ihan päinvastaista.
– Muutin heinäkuun lopussa Tampereelle. Turun jättäminen tuntui haikealta, mutta Tampereelle muuttamista en ole katunut vielä kertaakaan. Siis tosiaan. Vielä.
– Aloitin vuoteni ihka oikeana fuksina yhdessä pääasiallisesti 80-luvun lopulla ja 90-luvulla syntyneiden kanssa. Tähän tapahtumaan sisältyi muun muassa pukeutuminen Lidlin muovipusseista tehtyyn mekkoon ja humalassa heiluminen myrkynvihreässä haalarissa. Kannatti!
– Palasin töihin Allianssiin. Tee työtä, jolla on tarkoitus!
– Pidin elämäni parhaan puheen Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton puheenjohtajuuskauden lopettamisen kunniaksi. Itkin, mutta itki muuten moni muukin!

Pelottavaa kuitenkin on se, että nyt alkaneella vuosikymmenellä (ihan turha tulla tänne blogiin huutelemaan, että ”uusi vuosikymmen ei alkanut vielä, koska naama ei kuuntele!) olisi tarkoitus kasvaa oikeasti aikuiseksi. Suurella todennäköisyydellä vuonna 2019 aika monella ystävistäni – ja minullakin, toivottavasti – on takana upeita vuosia perheen kanssa ja maailmaa nähden. Kreisiä. Sitä odotellessa.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: