The end of an era!

Olipa haikeat tunnelmat eilen, kun Nuva ry:n vastavalittu puheenjohtaja Anna Mellin piti päättäjäisissä puhettaan ja mahtipontiseen tyyliin totesi, että nyt on käsillä yhden aikakauden alku. Viikonloppuna nukuin, todennäköisesti ja toivottavasti viimeistä kertaa, koulun lattialla, kun Nuva ry liittokokousti Vantaan Tikkurilassa. Pidin myös viimeisen avajaispuheen ja tunteikkaan päättäjäispuheen. Annan puheen mukaan vuoden lopussa päättyy eräs järjestön aikakausi, mutta yhtälailla – ja ehkä enemmän – vuoden loppu merkitsee myös oman elämäni pisimmän, raskaimman ja rakkaimman aikakauden loppumista.

Voisin kirjoittaa kokonaisen kirjan niistä asioista, joita järjestötoiminnassa ei pidä tehdä. Tai siitä, millaisia kömmähdyksiä Nuva ry:n ja omasta menneisyydestäni löytyy. Voisin myös kertoa kaikista niistä ihmisistä, jotka tekivät minun toiminnastani helpompaa ja jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi siihen, miten Nuva ry on järjestönä kehittynyt. En sitä kuitenkaan tee.

Vaikka menneisyyttä on hyvä kunnioittaa, en halua kahlita tulevaisuuden toimijoita siihen. Jokainen puheenjohtaja ja hallitus löytäköön oman tapansa toimia ja tehdä toiminnasta parempaa. Sanoin eilisessä puheessani, että toivon vain, ettei Nuva ry:n toimintaan koskaan enää hiivi kaikesta piittaamaton kähmintä tai epäterveet järjestölliset käytännöt. Vilpittömällä toiminnalla voi vain voittaa, vaikka kiitos tulisikin viiveellä.

Se siitä sentimentaalisuudesta, viime viikonloppuna nössöiltiin jo ihan riittävästi.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: