Onnea pikkuveljelle!

Mun pikkuveljeni, Henry nimeltään, täyttää tänään 18 vuotta! Tahdon toivottaa onnea tämän videon myötä:

Lisäksi TOP3-lista täysi-ikäistymisen parhaista puolista:

  1. Baarin ovella ei enää pelota, että joku kysyy papereita. Ihan totta – kaikkiin paikkoihin ei vielä 18-vuotiaana pääse. Mutta ainakin tiedät, ettet ole enää tekemässä mitään laitonta. (Siltä varalta, että äiti tai isi lukee tätä, niin korostettakoon, että IKINÄ en käynyt baarissa alaikäisenä…oikeesti.)
  2. Suurella osalla kavereista alkaa olla jo ajokortti, vaikka itselläsi ei olisikaan. On huomattavasti vähemmän noloa soittaa jollekin luokkakaverille, että tarvitsee kyytiä kotiin, koska muuten nukahtaa (lue: sammuu) hankeen Kuopion torille.
  3. Semiaikuinen tunne. Harva joutuu vielä 18-vuotiaana ottamaan itsestään ihan totaalista vastuuta, joten voi elää sitä elämän parasta tunnetta: riittävästi valtaa, mutta myös vain riittävästi vastuuta. Äiti pesee vielä pyykit ja isi tekee ruokaa samaan aikaan, kun itse voi nauttia huipussaan olevista kognitiivisista taidoista ja erinomaisesta kyvystä oppia uusia asioita! (Niin, Henry. Täysi-ikäisyys ei tarkoita baareissa notkumista ja lapsuudenkodin vessassa oksentamista. Ei tartte tehdä kaikkea, mitä minäkin.)

Love, Sini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: