Naantalin aurinkoa ja alkavaa dementiaa!

Minä ja Emmi olemme exculla Naantalissa. Paitsi että täällä paistaa aina aurinko, täällä pidetään myöskin parhaillaan Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokousta. Ehkä kolme minuuttia sitten puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen (joka on saanut toisen tyttölapsen perheeseensä, jei!) piti puheen, jota kuunnellessa muistin taas, miksi olen kokoomuslainen. Viime aikoina tuota fiilistä on ollut hieman vaikea muissa oloissa tavoittaa.

Eilen postiluukustani kolahti iki-ihanan Aviisin lisäksi Kokoomuksen Nuorten Liiton äänenkannattaja, Porvari-lehti. Lehti ei juurikaan tarjonnut yllätyksiä, sisäpiiriläppää sisäpiiriläpän perään. Kiinnitin huomiota kuitenkin sisältöön, ehkä enemmän kuin normaalisti siitä syystä, että lehdessä käsiteltiin laajasti Kokoomuksen Nuorten Liitossa ajankohtaisia mullistuksia – kärkitoimijoiden vaihdoksia. Sekä Liiton hallitus että puheenjohtajisto vaihtuu kertaheitolla. Lehdessä esiteltiin peräti kahden aukeaman verran puheenjohtajaehdokkaita, joita tällä hetkellä on kaksi. Wille Rydmanista ja Tomi Sandströmistä kirjoitetut tekstit olivat molemmat entisen tiedotussihteerin käsialaa. En ollut ainoa, joka laittoi merkille, että olisi ollut huomattavasti reilumpaa, että Sandströmin tekstin olisi kirjoittanut joku, joka on hänen valintansa kannalla – KNL:sta kun harvemmin nyt löytyy ihmisiä, jotka objektiiviseen journalismiin kykenisivät. Lehteen väistyvän puheenjohtajan tervehdyksen kirjoittanut Leinonenkin tuntui olevan poliittisen muistinmenetyksen valloissa, kun hänen valintansa oli viimeisen kahden vuoden aikana muuttunut ”luonnolliseksi” – toisin kuin omat muistikuvani antavat myöten.

Jotain hyvää tästä kaikesta poliittisesta ja epäpoliittisesta keskustelusta on kuitenkin seurannut. Itse olen ainakin vilpittömästi kikseissäni kuukauden päässä häämöttävästä liittokokouksesta. Uskoakseni moni muukin.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: