Ehdolla Tamyn edustajistoon

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit lähestyvät – vajaan kahden viikon kuluttua alkaa jo ennakkoäänestys. Olen asettunut ehdolle sitoutumattomien yhteiskuntatieteilijöiden listalta. SitY:n teeseihin, armoitettuihin ehdokkaisiin ja toimintaan voitte käydä tutustumassa täältä. Ehdokasnumeroni on 84 ja se on tarkoitettu käytettäväksi.

CV-merkinnät tai statukset eivät tee ketään autuaaksi. Samoin kuin mitkä tahansa muut paikat vaikuttaa, myös ylioppilaskunnan edustajisto kaipaa ihmisiä, jotka ovat tekemässä siellä järkevää politiikkaa useimpien opiskelijoiden hyväksi sen sijaan, että puuhasteltaisiin opiskelijoiden kustannuksella entistäkin enemmän kaikenlaisten kehitysyhteistyöprojektien kanssa – vaikka ne ovatkin sinänsä tärkeitä.

Vaikka sanottavaa olisi tamperelaisen ylioppilaskunnan harjoittamasta politiikasta paljonkin, olen lähtenyt liikkeelle kolmella teesillä, joiden koen helpottavan opiskelijan arkea kaikkein eniten tällä hetkellä:

  1. Opiskelun oltava mutkatonta kaikille! Yliopistoyhteisö koostuu opiskelijoista, joiden elämäntilanteet vaihtelevat suuresti. Yliopiston on palveltava heitä kaikkia purkamalla turhia esteitä valmistumiselta esimerkiksi lisäämällä verkkokursseja.
  2. Tolkkua kielten opiskeluun! Erityisesti tutkintoon kuuluvien kieli- ja viestintäopintojen opetusryhmiin pääsyä on vauhditettava, eikä kenenkään tutkinnon suorittaminen saa venyä vähäisten kurssimäärien vuoksi. Myös opintopiirien käyttämistä kieliopintojen suorittamisessa tulee tukea.
  3. Kurssimateriaali Internetiin! Kaiken kurssimateriaalin tulee löytyä internetistä ja olla helposti saatavilla kaikille. Useiden eri portaalien käyttämistä on vältettävä.

Jos on kysyttävää, saa ja pitää kysyä. Wish me luck!

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: