Ajatus on tärkein!

Anteeksi hiljaisuuteni.

Sitten viime näkemän presidentti Barack Obamalle on myönnetty Nobelin rauhanpalkinto hyvistä aikeista. Perfect! Tästä lähtien se onkin sitten hyvä aikomus, joka pyhittää (huonon?) lopputuloksen. Vaikka olenkin Obaman vannoutunut fani – koska se kirjoittaa ihan fantsuja kirjoja, tietenkin siksi! – minusta tämä nyt oli jo vähän liikaa. Mutta koska tämä aihe on jo tosi passé, en käsittele sitä tässä tämän enempää.

Sen sijaan siirryn eilen Helsingin Sanomien Internet-sivuilta löytämälläni uutisella siitä, miten Obama on luvannut poistaa esteet homojen armeijauralta. Tähän astihan avoimesti homoseksuaalinen nainen tai mies ei ole voinut armeijan palveluksessa olla. Laitoin linkin rakkaani Jaakon Facebook-seinälle, mistä kaikki suuret uutiset näinä päivinä löytyvät. Jaakko välittömästi kommentoi, että täähän on tavallaan hyvä juttu. Jaakon mukaan ”ei ole enää mitään estettä saada homoja Afganistaniin hoidettavaksi pois tieltä”, vaikka itse olinkin ajatellut asiaa lähinnä tasa-arvon vaalimisen kannalta. Jos Obama nimittäin saisi tahtonsa läpi, kuka tahansa voisi tämän jälkeen mennä tapattamaan itsensä Afganistaniin välittämättä siitä, ketä siviilissä panee tai siitä, miten avoin asian suhteen on. Go Obama!

Lopuksi vielä meille kaikille unelmakuva siitä, mitä Yhdysvaltojen armeija voi tulevaisuudessa olla.

(Vitsi, vitsi.)

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Ajatus on tärkein!

  1. Antti Kökkö sanoo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/In_the_Navy

    ”In the Navy” is a 1979 hit song (U.S. #3) by Village People. The music video for the song was shot aboard the USS Reasoner (FF-1063), with the help of the United States Navy which actually used the song in promotional advertising”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: