Päivän tähtihetki!

Tein tänään ruokaa. Siinä nyt ei ole mitään erityisen outoa tai naisellista (paitsi jos Esko Kiesiltä kysyy…). Mutta siinä keskittyessäni laulamaan Sir Elwoodin Hiljaisten Värien mukana – kyllä, tää oli tällainen klassinen ”naiset eivät voi keskittyä kahteen asiaan kerrallaan vaimitensenytmeni”-tilanne – leikkasin sipulin ohella myös peukaloani. Verta oli tietysti joka paikassa ja sormessa hullu vekki. Kompuroin vessaan huuhtelemaan sormea ja soitin samalla luottohoitsulleni Jaakolle, joka käski painamaan haavaa kiinni, huuhtelemaan sitä viileällä vedellä ja katsomaan sitten, miten homma etenee. Olin luonnollisesti siinä vaiheessa pyörtymisen ja paniikkikohtauksen rajamailla, johon Jaakko ystävällisenä ihmisenä totesi, että: ”Ryhdistäydy nainen. Sä vuodat verta kerran kuukaudessa muutenkin.” Voi olla joo, mutta siihen ei liity minkäänlaisia kehotuksia, joiden perussisältö kuuluisi, että: ”Purista sitä hellästi yhteen ja katso, vuotaako se vielä sen jälkeen”.

Mua ehkä vähän jopa nolottaa, miten säälittävä mä tämän verifobiani kanssa olen. Emmi sanoi puhelimessa, että ei mennä nyt siihen ja tarjoutui sitten tulemaan 20 minuutin sisällä tarkistamaan, hengitänkö. Siitä ne oikeat ystävät tunnistaa – säälittävyyden huippuhetkeä ei tarvitse ruotia sen enempää kuin on pakko.

Päivän toinen tähtihetki oli ehdottomasti kansantaloustieteen luento. Indifferenssikäyriä tunnin verran piirrelleenä voin ihan rehellisesti sanoa, että mulla ei ole aavistustakaan, mitä mun muistiinpanoni yrittävät sanoa.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: