Support Esko Kiesi!

Olen syvästi pahoillani viimeisten päivien radiohiljaisuudesta. Tässä kuitenkin tärkeimmät:

– Kiitos Tommin löysin Samuli Putron tuotannon. Uskokaa tai älkää, mutta kaikki sen biisit eivät ole niin huonoja kuin Elämä on juhla. Loviisan tupareissa kuunneltiin Putroa ihan urakalla. Putron seurana kannattaa muuten nauttia cabernet sauvignonia mieluiten Australiasta tai Kaliforniasta. Myös Freixenet sopii, jos kaipaa kuohuvampaa.

– Käyttäydyin epäkorrektisti baarissa. Tanssin pöydällä ja huijasin hyväuskoiselta mieheltä alkoholia. Mutta puolustuksekseni on todettava, että syy humalaani tai käyttäytymiseeni ei todellakaan ollut minun.

– Kaikesta uhoamisestani huolimatta jouduin käymään Rovaniemellä. Tällä kertaa siitä maksettiin minulle eikä päinvastoin. Kun kaksi autoa oli ajanut Rovaniemen keskustassa ohitseni koko sunnuntai-illan aikana, muistin taas, miksi rakastan Tamperetta ja koko Etelä-Suomea niin varauksettomasti. On siinä kuitenkin jotain hienoa, että voi kävellä keskustaan mihin kellonaikaan tahansa ja aina joku kävelee sinua vastaan. Olen niin täysin messissä, jos joku haluaa teettää liittokokoukseen paidat, joissa lukee: ”Lämmöllä vuotta 1323 muistellen.” Tai muuta vastaavaa. Anyone?

– En ymmärrä tätä kohua Esko Kiesin sanomisista. Minusta Esko Kiesiä pitäisi oikeastaan kiittää siitä, että nyt yhdenkään naisen ei tarvitse enää koko loppuelämänsä aikana pohtia, mitä elämältään haluaisi, koska ohjeet hyvään elämään ovat seuraavat:

  1. Osta kaapit täyteen 7 sentin korolla varustettuja kenkiä. Käytä niitä päivin ja öin. Erityisesti öin.
  2. Pidä miestä hyvänä ja ole hellä. Siksi sinä olet olemassa.
  3. Jos tekeminen loppuu kesken, aloita lista alusta.

– 1.9. on hieno päivä, eikä vähiten siksi, että silloin Saksa hyökkäsi Puolaan ja toinen maailmansota sai alkunsa.

– Isi lähetti minulle nimipäiväni kunniaksi ensimmäisen tekstiviestin koskaan. Onnea isille 2000-luvulle saapumisesta ja minulle äitini hienosta nimivalinnasta! (Luojalle kiitos, että se lopetti pirin käytön ennen ristiäisiä, koska musta olisi voinut tulla myös Piatta Henriikka – I’m not kidding. No vitsi vitsi, ei äiti ole koskaan käyttänyt piriä…kai.)

Love, Sini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: