Nykypäivä – kerrankin asiaa

Tänään luukustani kolahti ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Nykypäivä, jonka mielipidepalstalla oli ihan oikeaa asiaa. (Vitsi, vitsi. On sitä asiaa ollut siellä joskus ennenkin.) Siellä oli korjattu käsityksiä, jotka edellisen viikon NyPä oli saanut aikaiseksi liittyen Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajapeliin. (Keskustelua aiheesta voi käydä lukemassa vaikkapa Tommin blogista.)

Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajakisassa ei ole ennakkosuosikkia

7.8.2009 ilmestyneessä Nykypäivässä oli asiavirhe Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaehdokkaista kertovassa jutussa. Anni Haakana oli kirjoittanut Wille Rydmanin haastatteluun, että “Pirkanmaa, Uusimaa ja Varsinais-Suomi eivät ole ottaneet kantaa”, viitaten siis siihen, että kyseiset piirit eivät olisi ilmaisseet kantaansa puheenjohtajakisassa.

Uudenmaan Kokoomusnuorten piirihallitus on tehnyt päätöksen tukea oman piirinsä puheenjohtajaa Tomi Sandströmiä Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi. Lisäksi Tomi Sandströmillä on Varsinais-Suomen piirihallituksen yksimielinen tuki takanaan.
11.6. ilmestyneessä tiedotteessa Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tuomas Viljamaa, Uudenmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Ira Hietanen sekä Pirkanmaan Kokoomusnuorten silloinen puheenjohtaja Petri Huttunen ovat ottaneet kantaa Tomi Sandströmin puolesta. Ei ole siis totuudenmukaista, etteivätkö Uusimaa ja Varsinais-Suomi piireinä sekä Pirkanmaan edustaja olisi ottaneet kantaa puheenjohtajakisassa. 23.7. on julkaistu tiedote, jossa kymmenen piirin puheenjohtajat – eivät piirijärjestöt – ottavat kantaa Wille Rydmanin puolesta. Näin ollen myös kohta “Nuorten liiton 14 piirijärjestöstä kymmenen on asettunut Rydmanin taakse” on virheellinen.

Ainoa piirijärjestö, joka kokonaisuutena tai jonka puheenjohtaja ei ole ottanut kantaa kummankaan puolesta, on Kokoomuksen Nuorten Liiton suurin piiri Helsinki. Tästä ei tekstissä ollut minkäänlaista mainintaa.

Piirien lukumäärä ei ole verrannollinen piirien hallussa olevien valtakirjojen määrään. Mielestämme tekstissä olleet virheet antavat lukijoille väärän kuvan Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajakisan asetelmista ja siitä, että toinen olisi ennakkosuosikki kisassa.

Tomi Sandströmilla on laaja kannatus Nuorten Liiton puheenjohtajaksi ympäri Suomea. Me allekirjoittaneet uskomme Tomin olevan paras vaihtoehto niin kokoomusnuorten kuin kokoomuksenkin kannalta.

Ira Hietanen
Varapuheenjohtaja
Uudenmaan Kokoomusnuoret

Petri Huttunen
Puheenjohtaja 1.1.-2.8.2009
Pirkanmaan Kokoomusnuoret

Loviisa Laukkonen
Varapuheenjohtaja
Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö

Olli Marjalaakso
Puheenjohtaja
Pirkanmaan Kokoomusnuoret
Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö

Tommi Ojala
Liittokokousneuvottelija
Helsinki

Tuomas Viljamaa
Puheenjohtaja
Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret

Lisäksi päivän tärkeimmät:

1) Söin tänään niin paljon valkosipulia, että minun lähelleni ei kannata tulla ihan lähiaikoina. Siis oikeasti lähelle.

2) Laitoin paikoilleen maailman hienoimman (mun mielestä) suihkuverhon ja siihen sopivan lattiapyyhkeen. Nyt voisin mennä vessaani nukkumaan ihan vaan coolin sisustuksen vuoksi.

3) Huomenna on lauantai ja se tarkoittaa sitä, että aamulla herääminen ei ole enää remonttimiesten poraamisen seurausta. Tällä kertaa herätyskellolla saattaa siis olla ihan oikea tarkoitus.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: