TOP 3 syytä rakastaa muuttamista

Hyvät ystävät. Hiljaista on ollut ja suurin syy siihen on ollut viimeisen viikon puuhaaminen uuden opiskelupaikan ja -paikkakunnan suhteen. Kyllä, pääsin siis opiskelemaan sekä Turun että Tampereen yliopistoihin, ja tällä kertaa oma valintani osui Tampereeseen. Joku saattaisi protestoida, mutta onneksi suurin osa kuitenkin ymmärtää. Turkulaiset…pyh! (Vitsi, vitsi.) Tämän kunniaksi olen päättänyt laatia kokonaiset kaksi (2) TOP 3-listaa.

TOP 3 syytä kaivata Turkua lauantain 1.8. jälkeen

– Ihmiset. Okei, en aina fiilistele turkulaisia kaikkein eniten. Turkulaiset ja toisinaan myös turkulaistuneet ovat niin sisäänpäinkääntyvää sakkia, että joukkoon pääseminen saattaa olla hankalaa. On kuitenkin niin, että jätän taakseni myös hyviä ihmisiä. Päällimmäisenä tulee mieleen Manna, jolta loppuu päiväkerho siihen, kun minä lähden Tampereelle.

– Jokilaivat. Niitä ei vaan ole muualla. Ja jos onkin, niin ne eivät ole yhtä hyviä. Kuka ei haluaisi keinua laivan tahtiin maallakin ollessaan? Tai maksaa siideristä 6,20 euroa per laaki? Sitähän minäkin.

– Talveton talvi. Tunne on kuin olisi ulkomailla, kun talvisaappaiden sijasta pitäisi melkein panostaa vanhoihin kunnon nokialaisiin kumikenkiin.

Mutta sitten!

TOP 3 syytä olla kikseissään Tampereelle muuttamisesta

– Ihmiset. Mä voisin luetella tähän kaikki ne ihmiset, joiden näkemisestä useammin olen jo nyt etukäteen hurmioituneessa mielentilassa. Voisin, mutta en tee sitä. Kyl te tiedätte.

– Baarit. Kyllä se nyt vaan on niin, että Tampereella on paljon hauskempia baareja, jotka ovat täynnä kohtuuhintaisempaa juomaa kuin Turussa. Sääli sinänsä, että Tampereella ei ole Lyniä, mutta ehkä voin mennä iskemään nuoria poikia vaikka lukioiden pihalle.

– Tampereen yliopisto aka Vihreän vasemmiston työväenopisto. Missään ei tunnu niin kouriintuntuvasti, mistä se vastustaja tulee kuin Tampereen yliopistolla. Animalian mainokset, kehitysyhteistyömainokset, ViVan hallituksen jäsenten pärstät, Aviisi…Ah. Can’t wait!

Love, Sini

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “TOP 3 syytä rakastaa muuttamista

  1. emminuorgam sanoo:

    Täällä on Cabaret ja Emma jossa voit iskeä niitä lukioikäisiä poikia. Been there, done that..

  2. Sini sanoo:

    Nooo, ehkä mä kuitenkin jätän ne lukioikäiset omaan rauhaan ja keskityn itseni ikäisiin ihmisiin tällä kertaa…vaikka mistäs sitä tietää, jos vaikka innostuu asiasta sitten kymmenen vuoden päästä, kun se olisi tätäkin kinkympää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: