Tutustukaapa!

Pysähtykääpä kolmeksi ja puoleksi minuutiksi siihen ja tutustukaapa uuteen lempibändiini, Paramoreen. Mulle tulee tästä aina juhannus ja Saara mieleen. Ehkä siksi, että istuttiin alusvaatteissa pelaamassa Guitar Heroa ja soittamassa juurikin tätä biisiä. Ah.

Viimeiset kaksi päivää olen puuhannut itselleni uutta asuntoa, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Tampereella yhdestä asunnosta kanssani kilpailee noin satamiljoonaa (tai siltä se ainakin tuntuu) muutakin opiskelijaa. Itsehän kuvittelen heistä jokaisen viime kevään abiturienttitytöksi, jonka isi maksaa vuokran, mutta kyse saattaa olla myös omasta asennevammastani. Onneksi voin aina tarvittaessa nukahtaa salakavalasti jonkun eteiseen aina siihen saakka, kunnes minulla on paikka, jonne joku voi koota sänkyni.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Tutustukaapa!

  1. TommiV sanoo:

    Kyllä, varsin pirteää amerikkalaista rokkipoppia! Guitar Heron lisäksi kyseinen ”Misery Business”-biisi on meille NHLxx-pelisarjan ystäville varsin tuttu koska se soi myös NHL08:ssa. Oma suosikkibiisini Paramorelta on ”Decode” ( http://www.youtube.com/watch?v=_-X_KGzxpwM )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: