Suosittelen lämpimästi!

– Puhelitonta kautta. Kun jätin vahingossa puhelimeni Turkuun ennen Brysselin matkaa, opin kolmen päivän aikana arvostamaan melkoisesti muun muassa sitä, että jokaisesta vartista internetissä ei tarvitse maksaa viittä euroa. Jälleennäkeminen nokialaiseni kanssa oli myös hyvin herkkä. Yhtäkkiä kaikki puhelimen tarjoamat mahdollisuudet (kuten soittaminen ja tekstiviestin lähettäminen) tuntuivat rajattomilta!

– Muuttamista. Kummasti pääsee kaikesta krääsästä eroon, kun ottaa periaatteeksi ”you can only take what you (and your father, mother, brother, boyfriend, his friends and mine) can carry”!

– Compeedin käyttämistä tositilanteissa. Todella, käveleminen miehiä miellyttävillä kengillä helpottuu huomattavasti. Siitä toisesta tositilanteesta, johon onneksi elokuun jälkeen vain hyvin harvat meistä joutuvat, ei kannata puhua tässä.

– Nauramista ystävien kanssa silloinkin, kun siltä ei tuntuisi. Päivä, jolloin siltä tuntuu, tulee ennemmin tai myöhemmin. Tosiystävät naurattavat sinua uutterasti siihen asti.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: