Se oli sellainen juhannus

Juhannus ei oikein ottanut loppuakseen. Palailin kotiin vasta tänään kaikkien jännittävien ja vähemmän jännittävien käänteiden jälkeen. Mutta tätä puuhailin:

– Vietin Yksinäisten Ihmisten Juhannusta Lohenpyrstön allasbaarissa. Emmi ei pukenut päälleen koko juhannuksena. Itse yritin olla edes vähän säädyllisempi ja laittaa paidan päälle yöksi.

– Kaaduin portaissa ja otin vastaan leuallani. Kyllä, järkevä ihminen olisi ehkä laittanut kädet eteen, mutta en mä nyt tiedä. Onnistui se näinkin. Ainakin muistoksi jäi jotain näkyvää.

– Nukuin 60 prosenttia koko juhannuksesta, mutta se oli Duactin vika. Sitä paitsi sen ajan, minkä olin hereillä, olin tosi messissä juhannusfiiliksissä.

– Löysin lempishottini, joka kuitenkin loppui kesken, koska Hymy-Jari/Harri/Nauru-Juha/Jussi/Antero sekoitti lakrisalit ja läkerolit keskenään. Who does that?

– Kuulin jonkun muunkin kuin A. Ahosen (ei sen liberaalin homostelijan) käyttävän sanaa ”homoseksualisti”. Miksi oi miksi en käyttänyt tätä ideologiaa pääsykoevastauksissani Tampereella?!

– Tapasin loistavia uusia ihmisiä. Ja sitten sen yhden, jonka nimeä en muista, mutta joka oli tosi ikävä ihminen.

– Tapasin myös loistavia vanhoja ihmisiä. Yksikin istui mun kanssa leffateatterissa katsomassa elokuvaa, jossa kukaan ei kuollut. Mun mielestäni sen elokuvan viihdearvo olisi kasvanut entisestään, mikäli joku olisi kuollut. Kuka tahansa.

– Heräsin joka aamu hyvästä seurasta. Onneksi kuitenkaan ei tarvinnut jakaa sänkyä Karkkiksen ja Mian kanssa. Se olisi ollut jo vähän liikaa.

– Vietin porvarillisia hetkiä, moniakin. Mutta ehdottomasti lempisellainen oli tiistaiaamuna Emmin kanssa Ekbergilla.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Se oli sellainen juhannus

  1. emminuorgam sanoo:

    Hei! Oli mullakin paita päällä yöllä. Ainakin yhtenä yönä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: