Muista aina liikenteessä

Tulevana viikonloppuna juhlitaan juhannusta. Juhannuksena suomalaiset tekevät massaitsemurhia kokkojen ja veden ja viinan ja veneiden suloisessa sekamelskassa. Itse olen toistaiseksi onnistunut olemaan sytyttämättä itseäni tuleen tai hukkumatta humalassa järveen mökkeillessä lukiokavereiden kanssa. Tänä juhannuksena en kuitenkaan lupaa mitään, koska ohjelmassa on ainakin kukkamekkoja ja juhannustansseja Emmin kanssa. (Kaikki Gyllenbergit ja Smörrebrödit ja muut: Tervetuloa seuraan!)

Uusi Suomi uutisoi vesiseksin vaarallisuudesta, ja koska sekä vesi että seksi kuuluvat useiden juhannussuunnitelmiin, päätin vastuullisena ystävänä ottaa artikkelissa mainitut viisi turvallisuusaspektia huomioon myös omassa blogissani. Ja nehän kuuluvat siis näin:

1. LiveScience-sivusto muistuttaa, että kondomeja ei ole tehty käytettäviksi vedessä. Kondomivalmistajat eivät ole testanneet tuotteitaan vedessä, joten ne eivät voi taata niiden varmaa toimivuutta tällaisissa oloissa.

2. Durexin tiedottaja sanoo verkkosivustolle, että merivesi ei ole haitallista kondomin materiaaleille. Hän pitää kuitenkin vahvasti todennäköisenä, että uima-altaissa käytettävät kemikaalit saattavat olla.

3. Kondomin päälle laittaminen vedessä on hankalaa.

4. Seksin aikana syntyvä luonnollinen liukaste peseytyy vedessä pois.

5. Kesällä on kuumempaa ja kaikialla on enemmän bakteereita. Bakteerit voivat aiheuttaa ruoansulatus- ja hengityselintulehduksia sekä virtsatietulehduksia. Tutkijoiden mukaan esimerkiksi yli 90 prosentilla uimarannoista on merkittäviä määriä enterokokkibakteereita. Bakteerit voivat aiheuttaa tulehduksia ja ihottumaa niillekin, jotka käyttävät uimarantoja vain uimiseen.

Kumma kyllä, hukkumista kiihkon hetkellä ei otettu yhdeksi vaaratekijäksi, mutta muistakaa hyvät ihmiset hengittää pinnan päällä. Juhannuksena ja muulloinkin.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Muista aina liikenteessä

  1. hmm ok kivoja vihjeitä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: