Let the games begin!

No niin, ystävät. Tästä se lähtee. Ensimmäinen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi halajava ja vakavasti otettava ehdokas on astunut kaapista ulos.

Tomi Sandström avaa keskustelun Kokoomuksen Nuorten Liiton tulevaisuudesta asettumalla ehdolle liiton puheenjohtajaksi.

Kokoomuksen Nuorten Liiton uusi puheenjohtaja valitaan Kuopiossa 13.–15.11.2009 järjestettävässä liittokokouksessa.

– Keskustelua seuraavasta puheenjohtajasta on käyty kulisseissa pitkään ja nyt on aika ensimmäisen, tehtävän vaatimukset erinomaisesti täyttävän ehdokkaan astua esiin. Liittoa on kehitettävä Sandströmin johdolla, sillä hänellä on kyky nähdä poliittisen horisontin taakse, toteaa Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tuomas Viljamaa.

Vantaalainen Tomi Sandström on 22-vuotias Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja, Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsen sekä Vantaan varavaltuutettu ja opetuslautakunnan jäsen. Hän on tehnyt pitkään aktiivista työtä sekä puolueen että Kokoomusnuorten eteen erilaisissa luottamustehtävissä, järjestön kenttätyössä ja vaaleissa. – Odotin ehdokkuuden julkistamista eurovaalien yli, koska kokoomusnuorten kentän kannalta olisi ollut väärin viedä huomiota pois vaalityöstä. Nyt on oikea aika ryhtyä pohtimaan yhdessä jäsenistön kanssa järjestön tulevaisuutta ennen syksyn liittokokousta, Sandström kertoo.

Sandström pitää puheenjohtajakisaan lähtemistään keskustelun ja reilun pelin avauksena.
– Tulevien kuukausien aikana tulee pelata avoimin kortein ja suoraselkäisesti. Jos todella haluamme ottaa askelia eteenpäin, meidän pitää unohtaa mustamaalaaminen ja jämähtäminen entisiin toimintamalleihin. Tärkeintä on kehittää kokoomusnuorista avoin ja keskusteleva järjestö, jossa on tilaa uusille näkemyksille ja rehelliselle mielipiteen vaihdolle.

– Kokoomusnuoret ovat sanoneet olevansa kaksi askelta edellä puoluetta. Haastan kaikki kokoomusnuoret pohtimaan, mikä on liiton tulevaisuuden visio ja miten se toteutetaan aatteellisesti ja järjestöllisesti. Meillä on nyt mahdollisuus kirkastaa rooliamme osana mielettömässä vauhdissa olevaa puolueorganisaatiota, Sandström jatkaa.

– Toisen kauden liittohallituslaisena ja piirin puheenjohtajana Sandströmin vahvuutena on sekä piiri- että liittotason toiminnan ja tämän kokonaisuuden kehitystarpeiden tunteminen. Tomi tietää, miten kokoomusnuoria kehitetään järjestönä takaisin poliittisesti uskottavampaan ja suuria väkijoukkoja houkuttelevaan suuntaan, perustelee Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Petri Huttunen.

Uudenmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Ira Hietanen on tyytyväinen oman piirinsä ehdokkaaseen.
– Olemme Uudellamaalla seuranneet Tomin työskentelyä läheltä ja uskomme vahvasti siihen, että hänen avullaan Kokoomusnuoret saa paremmat eväät tulevaisuuteen.

Lisätiedot:

Tomi Sandström
tomi@tomisandstrom.fi
050 363 1937
www.tomisandstrom.fi

Erinomaista, että peli on nyt julkisesti avattu sen lisäksi, että keskustelua on ryhdytty aidosti avaamaan siitä, millainen Kokoomuksen Nuorten Liiton tulisi olla tulevaisuudessa. Tällä hetkellä koko järjestön toiminta on käymistilassa, jossa ääneen sanotaan asioita, joiden perusteleminen tuntuu päätöksentekijöiltäkin ontuvan. Liittoon kaivataankin nyt poliittista johtajaa, joka kokoaa koko sakin saman katon alle taas keskustelemaan rakentavasti junttapolitikoinnin sijasta.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: