Game over

Okei. Peli ei ehkä ole kaikilta osin ohi, mutta ainakaan pääsykokeista ei tarvitse enää huolehtia (ennen ensi kevättä?) ja eurovaalit alkavat lähestyä loppuaan. Loistavaa! En olisi jaksanut mouhuta äänestämisestä enää yhtään enempää.

Pääsykokeet menivät kohtuullisesti, kiitos kysymästä. Pääsykoetilanteissa aina yhtä mieltäylentävää on se, miten ihmiset menettävät täysin oman arvostelukykynsä ja maalaisjärkensä. Ne ovat niitä tilanteita, joissa kuulee ihmisten kysyvän paniikissaan kaikkea lähtien siitä, minkä vahvuisella lyijykynällä pitää kirjoittaa. Myös ihmisten väliset keskustelut ennen pääsykoetilannetta ovat kuulemisen arvoisia. ”Luin koko viime yön, enkä nukkunut yhtään.” ”Oksensin kolme kertaa, kun jännitti niin paljon.” Tai ehkä minä en vaan ollut riittävän paniikissa?

Eurovaalit ovat tähän aikaan huomenna menneen talven lumia. Voimme kaikki irrottaa pinssit takeistamme ja poistaa tukiryhmät Facebook-profiilistamme. Itse pidän luonnollisesti kaikille puolueeni (Kokoomuksen siis, jos on jäänyt epäselväksi) ehdokkaille isoja peukkuja pystyssä, mutta erityisesti jännitän itse äänestämäni Ukko Metsolan kohtaloa. Hänen valintansa europarlamenttiin olisi koko Suomen kannalta erinomainen ratkaisu, toivotaan parasta siis.

Love, Sini

p.s. En muuten enää koskaan juo tequilaa. Työ alkoholin parissa oli parasta ikinä erityisesti tänään, kun puhdas veden lorinakin melkein aiheutti oksennusrefleksin. Onneksi aamulla oli tarjolla särkylääkkeitä ja sympatiaa. Äiti oli tosi sympaattinen puhelimessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: