Paras kampanjamateriaali ikinä!


Niko Korte, kaverini lukioajoilta asti, on Sosialidemokraattien eurovaaliehdokas. Nikon kanssa meillä oli tapana ottaa Kuopion nuorisovaltuuston kokouksissa yhteen – varsinkin silloin, kun Niko halusi lähteä sittarina Demareiden listalle kuntavaaleissa 2004. Minä avauduin naama punaisena kokouksessa, että minä en halua itseäni leimattavan demariksi, jos koko nuorisovaltuustoa edustava puheenjohtaja niin tekee. Oh, those were the days. (Jälkikäteenhän olen tästä ehdokkuusasiasta muuttanut näkemystäni, mutta palataan siihen joskus toiste…)

Nyt Niko on ottanut kampanjamateriaalikseen niin kutsutun Paavikumin, jolla hän haluaa herättää ihmiset näkemään sukupuolivalistuksen tärkeyden. Nikon mukaan katolisen kirkon näkemykset kondomin käytöstä ja perhesuunnittelusta ovat jo nyt aiheuttaneet valtavan inhimillisen tragedian kehittyvissä maissa. Kortteen mielestä Euroopan unionin olisi toimittava päinvastaisen sanoman levittäjänä ja edistyksellisenä tiennäyttäjänä sekä Euroopassa että kehittyvissä maissa.

Nikon kanssa on varmaan enemmän kuin riittävästi poliittisia kysymyksiä, joista emme ehkä pääse koskaan yhteisymmärrykseen, mutta tämän kampanjamateriaalin leiska on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta ikinä. Niko on ehkä ainoa demari, jolle aidosti toivon menestystä näissä vaaleissa. Ja tulevissa.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Paras kampanjamateriaali ikinä!

  1. Emmi sanoo:

    NO! Sä ehdit ensin! Dammit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: