Hamppumarsseja ja lyöntejä naamaan…

…niistä on Wappu tehty.

Nyt, kun vappu on ihan oikeasti ohi, ja on aika pestä saippuakuplatahrat lattiasta ja minttuviinatahrat pöydästä, on hyvä kerrata, mitä tuli tehtyä.

– Kotini näytti vappuhelvetiltä jo keskiviikkoiltana. Olen keksinyt uuden juhlan, joka velvoittaa minut koristelemaan kotini typerällä paperinauhalla ja ilmapalloilla.
– Perinteiden mukaan minä ja Manna juostiin yliopistolla vähän kaikenlaisilla booleilla. Paras ja ehdottomasti kyseenalaisin booli oli kuitenkin se, jota kaadettiin laseihimme kastelukannusta. Lisäksi se booli näytti Aurajoelta. So cool!
– Koska juhliminen vapunaattona oli niin rankkaa, oli ensimmäinen välikuolema tehtävä jo puoli viideltä illalla (Facebookin mukaan).
– Samana iltana ystäväni Matti sai turpaan Aurajoen rannalla. Oli jotenkin mieltäylentävä kokemus huomata, että kaikenlaisia idiootteja mahtuu tämän maan päälle tuhansittain ja taas tuhansittain.
– Vapunpäivänä jouduimme tahtomattamme keskelle työväenmarssia. Olin syvästi huolestunut niistä pienistä lapsista, joiden vanhemmat olivat raahanneet jälkikasvunsa sinne marssijonoon muiden joukkoon. Nyt ne lapset kasvavat luullen, että työnväenliikkeellä on itse asiassa joku tulevaisuus.
– Lauantaina 2.5., kun minun piti jo lähteä reippaana kohti valmennuskurssia, Manna ja Matti osallistuivat hamppumarssiin. You know, kannabiksen laillistamiseksi. Tästä tulee meidän uusi vappuperinteemme.

Love, Sini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: