Kiitos YLE!

YLEltä tulee tänään erinomaista ohjelmaa, uskokaa tai älkää. TV1:ltä tänään kello 20.00 tuleva MOT-ohjelma on viimein näyttänyt toteen, että ammattiyhdistysliike tukee vasemmistopuolueita, SDP:tä ja Vasemmistoliittoa. MOT oli saanut käsiinsä muun muassa Sosialidemokraattisen puolueen tilinpäätöksen, jossa SAK:lta saatu summa oli noin 400 000 euroa. Vasemmistoliiton summa on MOT:n mukaan pienempi, 50 000 euron luokkaa.

Kokoomusnuorten Winter Gameseilla vieraili SAK:n henkilökunnan jäsen, joka intti, ettei ay-liikkeellä ja Demareilla ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Suora vastaus taisi olla jotain luokkaa ”Ei sille voi mitään, jos useilla SAK:laisilla on vasemmistolainen tausta.”. Niin. Minusta se on melkein yhtä todennäköistä kuin se, että Kokoomuksen puheenjohtaja on kokoomuslainen.

Ei siinä mitään, jos SAK olisi avoimesti (tai no…avoimemmin) ja rehellisesti vasemmistolainen järjestö. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin mielestäni kysymys siitä, kuinka moni SAK:n jäsen todella tajuaa maksavansa Vasemmistoliitolle ja SDP:lle piilopuoluetukea omasta pussistaan. On aika rohkea oletus, että kaikki, jotka kuuluvat SAK:öön, ovat myös vasemmistopuolueiden kannattajia.

Hienoa työtä, MOT. Tuskin tästä mitään seurauksia SAK:lle sen kummemmin tulee, mutta tämän jälkeen asioista saa ainakin puhua niiden omalla nimellä. Seuraavaksi olisikin aika kaivella SAK:n kanssa, noh, läheisissä tekemisissä olevan nuorisojärjestön kokous- ja avustusjärjestelyitä. Mutta se on jo ihan toinen likapyykki.

Love, Sini

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: