Näinkö täällä Suville aina käy?

Ministeri Suvi Lindén kuuluu ehdottomasti niihin naisiin, joiden pitäisi joskus harkita suun kiinni pitämistä. Lindén kommentoi tänään Aamulehdessä, että tietoturvasyistä yritys voi pyytää työntekijäänsä vaikka heittämään vaatteensa pois päivän päätteeksi, jos siltä tuntuu. Tämä on luonnollisesti herättänyt närää jopa niin, että Helsingin Sanomat olivat kaivaneet professorisihmisen kommentoimaan kohua. Ei lienee tullut yllätyksenä kenellekään, että ainoastaan viranomaiset voivat pyytää ihmisiä riisuuntumaan.

Lindén on koko ministeriuransa (sekä tämän että lyhyen edellisen) aikana saanut aikaiseksi hämmentävän vähän asioita, mutta sitäkin enemmän melua. Vuonna 2002, hänen yrittäessään ministerin tehtävien hoitamista ensimmäistä kerran kulttuuriministerin paikalla, hän sai huomautuksen oikeuskanslerilta päättämästään avustuksesta Oulun Golf Oy:lle. Oli nimittäin niin, että Lindén sukulaisineen oli kyseisen osakeyhtiön osakkaita. Kohun aikana ministeri erosikin tehtävästään. Tällä kertaa tuskin samanlaista lopputulosta (ainakaan tästä tapauksesta) seuraa.

Tavallaan Lindénin ehdotus sisältää kyllä ajatuksen, jota mielelläni alan toteuttaa johtamassani työyhteisössä sinä päivänä, kun työhuoneet ovat täyttyneet kuumaakin kuumemmista mieshenkilöistä. Siis ei millään pahalla, Eeva ja Emmi.

Love, Sini

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Näinkö täällä Suville aina käy?

  1. Waldorf sanoo:

    Niin…välillisestihän työnantaja riisuu työntekijänsä pikkujouluaikaan viemällä tämän ravintolaan ja antamalla tälle rutosti viinaa. Vähän kun vielä laittaa karaokea taustalle niin ihan omaehtoisesti alkavat riisumaan ja usein vielä julkisella paikalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: