Go Frederik!

Apua. Kokoomuksen on nyt syytä vavista, sillä Helsingin Sanomien mukaan Perussuomalaiset ovat saaneet perussuomalaistakin suomalaisemman ehdokkaan Eurovaalilistoilleen. Nimittäin Frederikin. Frederikin asialistalla ovat muun muassa (yllätys yllätys) maahanmuuttoasiat sekä Euroopan laajenemisen estäminen.

En vielä löytänyt Frederikin vaalisivuja (elleivät nämä ole ne…ainakin yläpalkissa lukee, että ”Frederikin viralliset” ja kuvakin on ihan kohdallaan…), mutta jään kyllä innolla odottamaan, millaista poliittista ulosantia Frederik meidän osaksemme suo.

Musta on ihan nastaa, että Eurovaaleihin lähtee ehdolle julkisuuden henkilöitä, jotka tuovat vaalikisaan oman mausteensa ja jännityksensä. Onhan Kokoomuksenkin listoilla uimahyppääjä Joona Puhakka ja demareiden listoilla uimari Jani Sievinen. Surullisinta kuitenkin on se, että Frederikin kaltaiset ehdokkaat tulevat keräämään aivan varmasti joitakin ääniä. Läpimenoon en usko, mutta se vasta pelottavaa olisikin. Voin ihan täysin kuvitella kyllä Frederikin hamuamaan sinne Euroopan parlamentin käytäviä pitkin ja puhumaan kokouksissa apinaenglantia. Lohduttavaa (?) tässä on kuitenkin se, että kansahan saa juuri näköisensä – ansaitsemansa – edustajat, eikös?

Love, Sini

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Go Frederik!

 1. WR sanoo:

  Frederikhän on nimenomaan vastaus tähän nykyiseen talouskriisiin. Frederikillä oli edellisenkin laman aikana käytössään pettämättömät lamantorjuntakeinot:

  ”Mä tahdon takoa
  sun markkinarakoa,
  lamasta pakoa
  ja hellyydenjakoa…”

 2. Maria sanoo:

  Eihän Frederik mikään uusi nimi oikeastaan ole, olihan hän ehdolla eduskuntaankin viimeksi tai sitä edellisissä vaaleissa. Mutta sen verran fiksuutta tuntui helsinkiläisissä tuolloin olevan, että eivät sitä läpi päästäneet. Mutta kovasti poliittista intoa tuntuu kaverilla olevan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: