Perjantain hilpeät uutiset

Ihanaa! Taas on perjantai. Kaikkien paheellisten päivien sankari ja juuri se päivä, joka saa sinkkuihmiset ajattelemaan, että tänä viikonloppuna voi tapahtua IHAN mitä vain! (No, totuushan on se, että jokainen viikonloppu on joka Jumalan kerta sama, mutta itsepetos on petoksen muodoista jaloin.) Jotta niiden ihmisten viikonloppu, jotka tätä blogia edes toisinaan lukevat, olisi hiukan iloisempi, haluan jakaa kanssanne kaksi uutishuippua tämän päivän Helsingin Sanomista:

1) Britit ovat maailman kohteliain kansa, ei tullut kenellekään varmaan yllätyksenä. On äärettömän kohteliasta vaikuttaa jatkuvasti siltä, että elämässä ei ole mitään hyvää. Mutta vielä parempaa käytöstä on osoittaa se kuolemalla esimerkiksi nyt yhdysvaltalaisten puolesta Titanicilla. Tutkijat ovat nimittäin sitä mieltä, että brittien hukkuminen Titanicin suuronnettomuudessa vuonna 1912 oli seurausta osittain heidän kohteliaisuudestaan. Kannattaa siis mennä naimisiin jonkun britin kanssa. Se on kaikkein varmin tapa saada puoliso, joka kuolisi puolestasi.

2) Tämä uutinen ei ole hauska, varoitan jo etukäteen. Suomen valtio velkaantuu ennätystahtia, eikä siinä tosiaan ole mitään hauskaa. Mutta katsokaapa tämän uutisen yhteydessä olevaa kuvaa! Joko Matti on a) itse aiheuttanut velkaantumisen, b) todella järkyttynyt tästä taloudellisesta tilanteesta tai c) laskenut housuihinsa.

Ihanaa perjantai-iltaa! Muistaakaa, että mitä tahansa voi tapahtua! (Mä tuen teitä kaikkia tässä itsepetoksessa ihan täysin.)

Love, Sini

Yksi ajatus artikkelista “Perjantain hilpeät uutiset

  1. Emmi sanoo:

    Jännä homma et on kuitenkin 4 miljoonaa antaa Palestiinaan. Aina välillä mä vaan niin hämmennyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: